Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας έχει στηρίξει»

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας έχει στηρίξει»
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 19:09

Ένα μοναδικό ρεκόρ έσπασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν και της Δάφνης Αγ. Δημητρίου και έτσι έφτασαν τις 106 διαδοχικές νίκες στην Α1, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Αθηναϊκού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, η αρχηγός Εβίνα Σταμάτη, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά κυρίως τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και Γιώργο Λεριώτη.

Αναλυτικά:

«Είναι μία μέρα χαράς για μας. «Σπάσαμε» ένα ρεκόρ που θα το θυμόμαστε για πάντα και αυτό είναι κάτι που ανήκει σε όσους πέρασαν από εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη και μαζί με τον Ολυμπιακό θέλουμε να συνεχίσουμε να βρίσκουμε νέου στόχους και εννοείται να διευρύνουμε και άλλο αυτό το σερί.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας έχει υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και εννοείται τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι πάντα κοντά μας όπως και ο πρόεδρός μας, κ. Μιχάλης Κουντούρης αλλά και τον χορηγό της ομάδας μας, κ. Γιώργο Λεριώτη».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μπήκε πλέον για τα καλά στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού και δεν έχει σκοπό να σταματήσει τώρα.