Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 20:05
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Το ιστορικό ρεκόρ του Αθηναϊκού πλέον αποτελεί παρελθόν. Και για αυτό φταίει ο Ολυμπιακός. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» μετά την επικράτησή της με 89-51 επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου έφτασε τις 106 διαδοχικές νίκες στην Α1 και πλέον το ρεκόρ ανήκει σε αυτή.

Αν αναλογιστούμε μάλιστα και τις διαδοχικές νίκες που έχει με το Κύπελλο Ελλάδας, ο μαγικός αριθμός φτάνει στο 123.

123 ματς όπου ο Ολυμπιακός παίρνει ανελλιπώς το ροζ φύλλο αγώνα, είτε παίζει καλά είτε όχι. Όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Φυσικά ο πήχης είναι αρκετά ψηλά για τις «ερυθρόλευκες». Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη πλέον, από την ημέρα που επέστρεψε στο γυναικείο μπάσκετ, δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα. Κάτι που φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Γιώργος Λεριώτης, μαζί με την στήριξη τόσο του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, έχουν κάνει τον Θρύλο την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κάτι που φυσικά φαίνεται και στα νούμερα και τις νίκες.

Βέβαια, το ρεκόρ δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει ακόμα κι άλλες αγωνιστικές για το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα θέλει να κατακτήσει για άλλη μια φορά αήττητη.

Διαβάστε επίσης