Ντουντούκα
Πάμε στα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ρεκόρ, λόγω άψογης συνεργασίας Μαρινάκη-Κουντούρη-Λεριώτη»

«Ρεκόρ, λόγω άψογης συνεργασίας Μαρινάκη-Κουντούρη-Λεριώτη»
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 14:41

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζει να διαλύει, το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο! Τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, κάθε φορά που μπαίνουν στο γήπεδο και να προχωρούν, προς νέες κορυφές! Συνεχίζουν με στόχο να διατηρήσουν και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, την ώρα που κυνηγούν το ρεκόρ της γυναικείας ομάδας του Κονέκτικατ, τις Χάσκις, οι οποίες σταμάτησαν στις 111 νίκες στο NCAA.

O Γενικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr για την μεγάλη επιτυχία του Θρύλου ότι: «Το χτεσινό ρεκόρ και το επόμενο που περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία να έρθει, οφείλεται στις προσπάθειες που έχει κάνει για πάρα πολλά χρόνια ο Γιώργος Λεριώτης. Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, ο οποίος δεν έχει φοβηθεί χρόνο και κόστος, για να κρατήσει αυτήν την ομάδα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Το δεύτερο κομμάτι, και το πολύ σημαντικό, είναι ότι με την βοήθεια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, και την άψογη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λεριώτη, αυτή η ομάδα έχει οδηγηθεί τόσο ψηλά που κυνηγάει τέτοια ρεκόρ, δηλαδή να σπάσει το ρεκόρ του Αθηναϊκού και τώρα να κυνηγάει εκείνο των Χάσκις του Κονέκτικατ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί.

Σε τεράστιο βαθμό αυτές οι επιτυχίες στηρίζονται στις παίκτριες και τους προπονητές της ομάδας. Αυτοί έχουν τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να μην χαλαρώσει ποτέ ο ρυθμός του Ολυμπιακού, γιατί αυτά τα ρεκόρ μία στιγμή σταματάνε, αλλά θα ήταν πολύ ευχάριστο για μας να φτάσουμε στην 112η νίκη στο πρωτάθλημα για να είμαστε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες».

Διαβάστε επίσης

Μονά, ζυγά, δικά τους…

Μονά, ζυγά, δικά τους…

Αν η ΕΟΚ θέλει να… ακυρώσει το ΣΕΦ Β’, τότε οφείλει να απαγορεύσει τους αγώνες και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».