Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονά, ζυγά, δικά τους…

Μονά, ζυγά, δικά τους…
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 14:36

Δεν γίνεται να τα κάνουν όλα όπως τους… βολεύει, στην ΕΟΚ. Για το παιχνίδι των ομάδων μπάσκετ γυναικών, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ Β’ (4/1/2020) έγινε θέμα, από την πλευρά των «πρασίνων», ως προς την αλλαγή έδρας. Ο ΠΑΟ κρίνει ότι το ΣΕΦ Β’ δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους αγώνες. Και η ΕΟΚ συμφώνησε… άμεσα με αυτό το αίτημα, προωθώντας αλλαγή έδρας, για το ματς.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει μάθει να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, όταν πλήττεται αδίκως το συμφέρον του, επεσήμανε πως το ματς μπορεί να γίνει στη μεγάλη σάλα του ΣΕΦ, αν και εφόσον το ματς του δεύτερου γύρου (20 Μαρτίου, τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας), στην έδρα του ΠΑΟ, δεν πραγματοποιηθεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ.

Η θέση του Ολυμπιακού είναι ότι θα πρέπει πλέον αυτά τα παιχνίδια, να γίνονται σε κανονικά γήπεδα, με μεγαλύτερη χωρητικότητα, ώστε να προαχθεί το ίδιο το άθλημα!

Η δικαιοσύνη γύρω από την υπόθεση επιβάλλει η ΕΟΚ να κάνει άμεσα δεκτό και το αίτημα του Ολυμπιακού, αν και… περιέργως, οι φήμες γύρω από τις προθέσεις της ΕΟΚ, για το ΣΕΦ Β’… πληθαίνουν. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, η Ομοσπονδία σκέφτεται να το κλείσει τελείως και να μη γίνονται αγώνες εκεί. Κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου, θα επηρεαστεί και η αναπτυξιακή ομάδα των Ανδρών.

Σύμπτωση; Ίσως, ίσως και όχι…

Διαβάστε επίσης