Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να διεκδικήσουμε τη νίκη από το ξεκίνημα»

«Να διεκδικήσουμε τη νίκη από το ξεκίνημα»
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 21:05

Την Μίσκολτς στην Ουγγαρία αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την Πέμπτη (19/12, 19:00) στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των πλέι οφ του Eurocup.

Ενόψει του ματς ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης τόνισε ότι η ομάδα του θα μπει από το ξεκίνημα του ματς προκειμένου να πάρει τη νίκη και έτσι να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην φάση των πλέι οφ και πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή. Η Μίσκολτς είναι μια ομάδα ψηλή με μέγεθος, που δεν διαθέτει πολύ καλό περιφερειακό σουτ και από την μεριά μας σε αυτό θέλουμε να εστιάσουμε. Σημαντικό στοιχείο για το ματς είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο έλεγχος του transition παιχνιδιού της Μίσκολτς.

Θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι στην Ουγγαρία και να διεκδικήσουμε από την αρχή τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο και είναι κάτι που το γνωρίζουμε εξ αρχής. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Μίσκολτς, και πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι αθλήτριες μου έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν το παιχνίδι με την σοβαρότητα που πρέπει και είμαι σίγουρος ότι πνευματικά και σωματικά θα είναι έτοιμες για την δυσκολία του παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα, στην Ουγγαρία!

Το πρώτο βήμα, στην Ουγγαρία!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δίνει την πρώτη «μάχη» της, με την Αλούινβεντ Μίσκολιτς, για τα πλέι οφ του Eurocup (19:00)!