Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στις Εσπερίδες!

Κόντρα στις Εσπερίδες!
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 16:26

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, στο μπάσκετ Γυναικών, με την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη να φιλοξενείται στην Καλλιθέα, από τις Εσπερίδες, αύριο Κυριακή στις 17:00.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας στοχεύουν, φυσικά, μόνο στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει 106 σερί νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και 123 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κατακτήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά θέματα δεν έχει η ομάδα του Πειραιά με την αποστολή της για το ματς με τις Εσπερίδες να αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Διαβάστε επίσης

Παντελάκης: «Να μπούμε δυνατά»!

Παντελάκης: «Να μπούμε δυνατά»!

Για το ρεκόρ και το μέλλον της ομάδας, γεμάτο τίτλους, δουλεύει με τις παίκτριές του, ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Διευρύνει το αήττητο σερί! (photo)

Διευρύνει το αήττητο σερί! (photo)

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενείται στην Καλλιθέα, από τις Εσπερίδες (17:00) και θέλει νίκη για να συνεχίσει το σερί!

«Μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση»

«Μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση»

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παντελάκη, μπορεί η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού να ηττήθηκε (59-54) από την Μίσκολτς στην Ουγγαρία, ωστόσο μπορεί να προκριθεί στη φάση των «16» του Eurocup…