Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι ΣΕΦ για το πρώτο ντέρμπι!

Όλοι ΣΕΦ για το πρώτο ντέρμπι!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 14:55

Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, στο ποδόσφαιρο έχει… προεόρτια! Αθλητικά προεόρτια, με πρωταγωνίστρια την… πορτοκαλί θεά! Στο μπάσκετ Γυναικών, λοιπόν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Σάββατο, 4/1, στο ΣΕΦ, τον Παναθηναϊκό και στόχος, φυσικά, είναι η συνέχιση του αήττητου!

Το ντέρμπι δεν έχει μόνο βαθμολογική σημασία ή… σημασία ρεκόρ, αλλά και γοήτρου! Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συνθέτουν το clasico του ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα. Το ντέρμπι είναι προ των πυλών και το 20-17, στους βαθμούς του πρωταθλήματος, που χωρίζει τις δύο ομάδες, δεν έχει… καμία σημασία!

Το ΣΕΦ, η μεγάλη σάλα αυτού, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, στις 18:30 και ο κόσμος οφείλει να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, για να στηρίξει την προσπάθεια του κόουτς Παντελάκη και των παικτριών του! Ο Ολυμπιακός διαπρέπει και συνεχίζει να διαπρέπει, σε όλα τα αθλήματα και το μπάσκετ Γυναικών είναι πάντα στην κορυφή! Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει, για να συνεχίσει έτσι!

Διαβάστε επίσης

Ποδαρικό στο 2020 με… ντέρμπι!

Ποδαρικό στο 2020 με… ντέρμπι!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα ανοίξει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη, για τη νέα χρονιά, με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό...