Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξτε στον ΠΑΟ τι σημαίνει Θρύλος! (photo)

Δείξτε στον ΠΑΟ τι σημαίνει Θρύλος! (photo)
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 - 10:04

Η νέα χρονιά αρχίζει δυναμικά και για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου. Τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη δίνουν σήμερα την πρώτη τους «μάχη» για το 2020. Μία μάχη σημαντική και όχι μονάχα βαθμολογικής σημασίας. Ένα ντέρμπι, απέναντι στον Πανανθηναϊκό. Στο ΣΕΦ, στις 18:30, στη μεγάλη σάλα του κλειστού σταδίου, οι μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού θέλουν να κάνουν ακόμη ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και να δείξουν στον Παναθηναϊκό την ανωτερότητά τους, την κυριαρχία τους και ότι, απλώς, δεν έχουν αντίπαλο…

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με αυτή την 11η αγωνιστική, κλείνει, έτσι, με τρόπο ιδιαιτέρως ενδιαφέρων και το ντέρμπι αναμένεται να συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον της αγωνιστικής ημέρας! Οι «ερυθρόλευκες» μετρούν εντός των τειχών 125 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν 107 σερί νίκες.

Ο Θρύλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με τον Γιώργο Παντελάκη να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του.

Θυμίζουμε την αποστολή: Παυλοπούλου, Σταμάτη, Σωτηρίου, Τόμας, Γιουρτσένκοβα, Σπυριδοπούλου, Γκρέιβς, Σταμολάμπρου, Νικολοπούλου, Γέμελος, Κοσμά, Λούκα, Αυτζή.

Ο κόσμος οφείλει να δώσει δυναμικό παρών στο ΣΕΦ, για να στηρίξει τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη, σε αυτή την προσπάθειά τους να νικήσουν τον ΠΑΟ. Πάντα με κοσμιότητα και Ολυμπιακό, φίλαθλο πνεύμα, το ΣΕΦ πρέπει να… κοχλάζει από ενέργεια! -Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3.

Διαβάστε επίσης