Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ΣΕΦ ο Βαγγέλης Μαρινάκης! (photo)

Στο ΣΕΦ ο Βαγγέλης Μαρινάκης! (photo)
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 - 18:34

Σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει το παρών. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στο ΣΕΦ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου κόντρα στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, για την 11η αγωνιστική της Α1.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του και, παράλληλα, αποδεικνύοντας ότι ο Θρύλος είναι ένας και αδιαίρετος σε όλα τα σπορ!

Και το πιο σημαντικό, μια πολύ μεγάλη οικογένεια! Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, φυσικά, κάθισε δίπλα στον πρόεδρο και αναμορφωτή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος, μια ακόμα νίκη επί του ΠΑΟ!

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος, μια ακόμα νίκη επί του ΠΑΟ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 81-51 για την 11η αγωνιστική της Α1 και έτσι συνεχίζει την αήττητη πορεία της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα... γλέντια επί του ΠΑΟ δεν έχουν τελειωμό!

Τα... γλέντια επί του ΠΑΟ δεν έχουν τελειωμό!

Το απίστευτο, απίθανο και θρυλικό σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον Ερασιτέχνη συνεχίστηκε και το Σάββατο (4/1), με τη νίκη στο μπάσκετ Γυναικών! 46 διαδοχικές νίκες οι Πειραιώτες...

Τέσσερα χρόνια συνεχών νικών! (info)

Τέσσερα χρόνια συνεχών νικών! (info)

Δεν σταματά ο Ολυμπιακός, στο μπάσκετ Γυναικών, να «τσακίζει» τον ΠΑΟ, όπου τον βρει! Ενόψει του σημερινού ντέρμπι, θυμόμαστε… τι και πως!