Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος, μια ακόμα νίκη επί του ΠΑΟ!

Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος, μια ακόμα νίκη επί του ΠΑΟ!
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 - 20:18

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 81-51 για την 11η αγωνιστική της Α1 και έτσι συνεχίζει την αήττητη πορεία της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του ματς να απειληθεί από τις «πράσινες» παρά το γεγονός ότι οι ρέφερι μόλις έβλεπαν ότι η διαφορά πήγαινε να φτάσει στα... ουράνια, άρχισαν πάλι να σφυρίζουν τα απίθανα, με τον Παναθηναϊκό έτσι να μειώνει κατά διαστήματα τη διαφορά.

Μεγάλο ματς από την Μπασάρα Γκρέιβς που τελείωσε την αναμέτρηση στο ΣΕΦ με 20 πόντους, παίρνοντας και 17 ριμπάουντ, άλλους 16 πόντους πρόσθεσε η Γέμελος.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του Θρύλου.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός που βρέθηκε από νωρίς σε θέση ισχύος με τις Γέμελος και Παυλοπούλου να κάνουν τη διαφορά και τις γηπεδούχες να κλείνουν το πρώτο δεκάλεπτο στο 27-18.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκες» όμως είχαν περισσότερες λύσεις κι έφτασαν μέχρι το +14 (35-21, 13’), με τις «πράσινες» να τα... σπάνε από την περιφέρεια. Η Ριντ ανέλαβε δράση για τον Παναθηναϊκό και με διαδοχικούς πόντους μείωσε σε 35-29 (16’), οι Γκρέβις και Γέμελος όμως έδωσαν βοήθειες και ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο μέρος στο +11 (42-31)

Οι δύο «ερυθρόλευκες» βγήκαν ζεστές από τα αποδυτήρια κι έτρεξαν σερί 7-0 για το 49-31 (22’), με τις «πράσινες» να απαντούν με επιμέρους σκορ 12-5, μειώνοντας σε 54-43 (27’). Η Γκρέιβς κυριαρχούσε στις δύο ρακέτες, με τις παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη να έχουν επιβάλλει πλήρως το ρυθμό τους και με επιμέρους σκορ 12-3 να φτάνουν στο 69-49 περίπου 4 λεπτά πριν το φινάλε. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη για να νιώσουν την οποιαδήποτε απειλή οι γηπεδούχες, που έφτασαν με άνεση στο τελικό 81-51.

Δεκάλεπτα: 27-18, 42-31, 57-46, 81-51.

Διαβάστε επίσης

Τα... γλέντια επί του ΠΑΟ δεν έχουν τελειωμό!

Τα... γλέντια επί του ΠΑΟ δεν έχουν τελειωμό!

Το απίστευτο, απίθανο και θρυλικό σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον Ερασιτέχνη συνεχίστηκε και το Σάββατο (4/1), με τη νίκη στο μπάσκετ Γυναικών! 46 διαδοχικές νίκες οι Πειραιώτες...

Στο ΣΕΦ ο Βαγγέλης Μαρινάκης! (photo)

Στο ΣΕΦ ο Βαγγέλης Μαρινάκης! (photo)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δίνει το παρών στην αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 11η αγωνιστική της Α1!