Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ματς δίχως... αύριο, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο!»

«Ματς δίχως... αύριο, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο!»
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 23:17

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, προκειμένου να βρεθεί την Πέμπτη (9/1, 19:00) στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μίσκολτς, απηύθυνε ο Γιώργος Παντελάκης!

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, τόνισε παράλληλα, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δίχως... αύριο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Θρύλου:

«Είναι ένα παιχνίδι ουσιαστικά δίχως... αύριο για εμάς! Ένα ματς που το θέλουμε πολύ για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης! Πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, που χρειαζόμαστε νίκη με έξι πόντους για να πάρουμε την πρόκριση στους '16' του Eurocup και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, για να το καταφέρουμε μαζί και να πανηγυρίσουμε όλοι παρέα.

Όσο για το τακτικό κομμάτι, από την μεριά μας πρέπει να κάνουμε παρόμοια εμφάνιση με εκείνη του Μίσκολτς στο τομέα των ριμπάουντ.

Σίγουρα, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επίθεσή μας και να μην προχωρούμε σε βιαστικές ενέργειες ώστε να αποφύγουμε κάποια λάθη που κάνουμε στο παιχνίδι μας. Οφείλουμε να προσέξουμε στο λόου ποστ παιχνίδι της αντιπάλου μας και την τρανζίσιον επίθεσή της».

Διαβάστε επίσης

«Ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση»

«Ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση»

Στο πόσο βοηθάει εκείνη και τις συμπαίκτριές της η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, στους αγώνες, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αγγελική Νικολοπούλου!