Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση»

«Ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση»
Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 - 00:33

Στο γεγονός ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού, όποτε βρίσκεται στο γήπεδο, βοηθάει πολύ τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και γίνεται ο... έκτος της παίκτης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αγγελική Νικολοπούλου!

Με τον τρόπο αυτό, η διεθνής γκαρντ του Θρύλου έκανε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ, προκειμένου να βρεθούν την Πέμπτη (9/1) στο ΣΕΦ στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Μίσκολτς, για το Eurocup.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της διεθνούς γκαρντ: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, με την διαφορά που χρειαζόμαστε μετά την ήττα με πέντε πόντους στο Μίσκολτς...

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένες στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Γνωρίζουμε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου και τις αμυντικές του αδυναμίες και πρέπει να στοχεύσουμε σε αυτές για να κερδίσουμε το παιχνίδι! Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου μας, γιατί μας δίνει την έξτρα ώθηση που έχουμε τόσο ανάγκη σε τέτοια παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη «μάχη» για τις θρυλικές κοριτσάρες!

Μεγάλη «μάχη» για τις θρυλικές κοριτσάρες!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (9/1, 19:00) την Μίσκολτς στο ΣΕΦ, στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Eurocup! Νίκη με πάνω από πέντε πόντους χρειάζονται οι Πειραιώτισσες για την πρόκριση στις «16» του θεσμού...