Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μίσκολτς 84-73 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μίσκολτς 84-73 (Τελικό)
Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 - 18:43

Η μεγάλη ώρα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού έφτασε! Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται την Μίσκολτς στο ΣΕΦ, στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Eurocup! Με τις Πειραιώτισσες να στοχεύουν στην πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.

Η διακύμανση της αναμέτρησης:

1ο δεκάλεπτο: Παυλοπούλου, Τόμας, Γέμελος, Γκρέιβς και Γιουρτσένκοβα η αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού. 22-18: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού είναι μπροστά με τέσσερις με το τέλος της πρώτης περιόδου. Να θυμίσουμε ότι οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας θέλουν τη νίκη με πέντε πόντους διαφορά προκειμένου να είναι αυτές που θα περάσουν στην επόμενη φάση του Eurocup.

2ο δεκάλεπτο: 48-31: Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετική άμυνα στη δεύτερη περίοδο έχει βάλει τις βάσεις πρόκρισης και βρίσκεται μπροστά με 17 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου μέχρι στιγμής η Άννα Σπυριδοπούλου με 15 πόντους.

3ο δεκάλεπτο: 68-43: Ασταμάτητη η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη δέχθηκε μόλις 12 πόντους στο δεκάλεπτο και είναι πλέον με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Eurocup.

4o δεκάλεπτο: 84-73: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που επικράτησε πολύ πιο άνετα από το τελικό σκορ της Μίσκολτς.

Διαβάστε επίσης

Θρυλική πρόκριση!

Θρυλική πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε πολύ πιο εύκολα από το τελικό 84-73 της Μίσκολτς, ανέτρεψε το του πρώτου ματς και έτσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup και πήρε την πρόκριση στους «16» όπου πλέον θα αντιμετωπίσει την Ορμάν Γκεντσλίκ.

Μεγάλη «μάχη» για τις θρυλικές κοριτσάρες!

Μεγάλη «μάχη» για τις θρυλικές κοριτσάρες!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (9/1, 19:00) την Μίσκολτς στο ΣΕΦ, στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Eurocup! Νίκη με πάνω από πέντε πόντους χρειάζονται οι Πειραιώτισσες για την πρόκριση στις «16» του θεσμού...