Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντελάκης: «Θα πάμε στην Άγκυρα να πάρουμε την πρόκριση!»

Παντελάκης: «Θα πάμε στην Άγκυρα να πάρουμε την πρόκριση!»
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 23:57

Στο γεγονός πως οι παίκτριες του Ολυμπιακού ήταν σωστές τακτικά στάθηκε ο Γιώργος Παντελάκης μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Ορμάν Γκεντσλίκ στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε, πως έγινε ανοιχτό παιχνίδι και διαπίστωσαν τις αδυναμίες της τουρκικής ομάδας, ενώ ζήτησε βελτίωση στην άμυνα στη ρεβάνς στην Τουρκία, ώστε να έρθει η πρόκριση για την ομάδα του Πειραιά...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Κάναμε καλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, όχι όμως και στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Χάσαμε 15 ριμπάουντ και ήταν κάτι που θέλαμε εξαρχής να το ελέγξουμε. Από ‘κει και πέρα, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Είδαμε κάποιες αδυναμίες που έχουν στην άμυνα και θα εστιάσουμε εκεί το επιθετικό μας κομμάτι.

Στη δική μας άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε πολύ σκληροί. Η Ορμάν είναι μία ομάδα που σκοράρει 85 πόντους, σήμερα έμεινε στους 64. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στην Τουρκία. Είναι ένα ματς που είμαστε 4-5 κατοχές μπροστά τους και θα πάμε στην Άγκυρα με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης