Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε δυνατά για την πρόκριση! (photo)

Πάμε δυνατά για την πρόκριση! (photo)
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 12:41

Πάμε Θρύλε! Ο Ολυμπιακός μπροστά σε ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση! Μπροστά την παρουσία του στην «οκτάδα» του Eurocup, συνεχίζοντας προς την κατάκτηση του τίτλου, η οποία είναι και ο μεγάλος στόχος! Το ματς μεταδίδεται μέσω της FIBA, ζωντανά και θα το παρακολουθήσετε μέσα από το gavros.gr στις 15:00.

Οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ακόμα και με ήττα με 7 πόντους, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ επικράτησαν με 72-64, όμως στην Άγκυρα βρίσκονται έχοντας στο μυαλό τους μονάχα τη νίκη. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday⚡ Orman Genclik ???????? - ???????? Olympiacos SFP ???? EuroCup Women ???? Gameday 2 ???? 15:00 ???? Sait Zarifoglu Spor Salonu ???? http://youtu.be/p2d9KELafqg #osfp #olympiacos #olympiacossfp #basketball #basketballwomen #eurocupwomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης