Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντελάκης: «Στόχος μας το αήττητο και η κατάκτηση του νταμπλ»

Παντελάκης: «Στόχος μας το αήττητο και η κατάκτηση του νταμπλ»
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020 - 23:50

Μετά τον αποκλεισμό από την Ορμάν, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και το παιχνίδι με τα Χανιά στο ΣΕΦ (2/2, 14:30).

Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να σπάσουν το ρεκόρ των Χάσκις του Κονέκτικατ και να γίνουν οι πρώτη ομάδα παγκοσμίως που μετράει 112 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Παντελάκης τόνισε ενόψει της αναμέτρησης:

«Προερχόμαστε από την αναμέτρηση με την Orman Genclik και θέλουμε να επιστρέψουμε με τον καλύτερο τρόπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα Χανιά διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Εμείς θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και στόχος μας το αήττητο και η κατάκτηση του νταμπλ».

Διαβάστε επίσης

Αρχίζουμε με… ρεκόρ! (photo)

Αρχίζουμε με… ρεκόρ! (photo)

Όλοι στις 14:30 στο ΣΕΦ, για να σταθούμε δίπλα στα κορίτσια του μπάσκετ Γυναικών, που καταρρίπτουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ!

Στην κορυφή του κόσμου!

Στην κορυφή του κόσμου!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών νίκησε τα Χανιά 91-65 και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ των Χάσκις, με 112 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα!

Κόντρα στα Χανιά για το μοναδικό ρεκόρ!

Κόντρα στα Χανιά για το μοναδικό ρεκόρ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ υποδέχεται την Κυριακή (2/2, 14:30) την Κρητική ομάδα και σπάει το μοναδικό ρεκόρ των 112 σερί νικών στο πρωτάθλημα των Χάσκις του Κονέκτικατ.