Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποστολή: Αήττητο

Αποστολή: Αήττητο
Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 - 10:27

Η 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών είναι εδώ. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά, απέναντί του βρίσκει τη Νίκη Λευκάδας. Οι αήττητες «λέαινες» του Γιώργου Παντελάκη δεν έχουν άλλο στόχο, από το να συνεχίσουν το σερί τους και να το διευρύνουν, φτάνοντας στις 134 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και 116 στο πρωτάθλημα και απέναντι στη Νίκη θέλουν να συνδυάσουν το καλό μπάσκετ με μια ακόμα επιτυχία!

Η ομάδα του Παντελάκη συνεχίζει πάντως να έχει προβλήματα τραυματισμών αφού εκτός παραμένει η Αγγελική Νικολοπούλου. Η διεθνής γκαρντ είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά δεν θα παίξει απέναντι στη Νίκη Λευκάδας. Πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα, νιώθει καλύτερα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Η αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Ολυμπιακός ΣΦΠ - Νίκη Λευκάδας ???? Α1 Μπάσκετ Γυναικών ???? 19η Αγωνιστική ???? 15:00 ???? ΣΕΦ (Αίθουσα 5) #osfp #olympiacos #olympiacossfp #basket #basketball #basketballwomen #A1basketwomen2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης