Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερις Αμαζόνες στην… θέση τους! (photos)

Τέσσερις Αμαζόνες στην… θέση τους! (photos)
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 13:13

Σε τέσσερις ανανεώσεις, μέσα σε μια μέρα, προχώρησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού! Τέσσερις ανακοινώσεις μαζί, με τις οποίες ο Θρύλος διατηρεί τον κορμό του και την χημεία της ομάδας του, για τη νέα σεζόν. Σε συνδυασμό με την παραμονή Παντελάκη στον πάγκο, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, βάζει πλώρη για νέες διακρίσεις.

Αναλυτικά:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη. Η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Σπυριδοπούλου. Η Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Διαβάστε επίσης