Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σταμπολάμπρου: «Υπάρχουν κοριτσάκια που…»

Σταμπολάμπρου: «Υπάρχουν κοριτσάκια που…»
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 - 14:52

Η αθλήτρια μπάσκετ του Ολυμπιακού, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, μίλησε στην εκπομπή Overall, για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για την φετινή ομάδα ανέφερε:

«Η ομάδα είναι σίγουρα διαφορετική από τα προηγούμενα χρονιά. Το μπάτζετ δεν παίζει μπάσκετ. Έχουμε κάποιες έμπειρες ξένες, δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό μας διαφοροποιεί. Έχει κλείσει την ψαλίδα ο ΠΑΟ. Εμείς όμως κάνουμε τη δουλειά μας και δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι αντίπαλοι μας»

Στην ερώτηση για το αν το αήττητο σερί που τρέχει η ομάδα τις αγχώνει απάντησε:

«Προσωπικά οι παίκτριες που έχουμε μείνει από τα προηγούμενα χρονιά δεν ασχολούμαστε με ρεκόρ κλπ. Αυτά είναι για τους στατιστικολόγους»

Για την έλλειψη του κόσμου από τα γήπεδα δήλωσε:

«Είναι ένας αγώνας που τον παρακολουθεί πολύς κόσμος σε οποιοδήποτε άθλημα. Έχω παίξει ξανά στη Λεωφόρο με άλλη ομάδα και έχω δει την ατμοσφαίρα και θα ήταν πολύ ωραίο να έχει κόσμο, άλλα ναι θεωρώ πως είναι ένα θετικό για εμάς. Όταν παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο θέλεις και λίγο χρόνο να βρεις ρυθμό»

Όσον αφορά τη δημοτικότητα του αθλήματος εξέφρασε την παράπονό της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για έμενα πάντως γενικά λείπει ο κόσμος από το γυναικείο μπάσκετ και με θλίβει αυτό. Θα έλεγα πως έχουμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς κόσμο. Είναι πολύ μεγάλο θέμα το τηλεοπτικό και το πολεμάμε συνέχεια. Είναι μικρά κοριτσάκια που δεν έχουν εικόνα του αθλήματος και δεν υπάρχει τρόπος να δούνε πως είναι».

Πηγή: overfm.gr

Διαβάστε επίσης