Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν αλλάζει...»

«Δεν αλλάζει...»
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 19:20

Ο στόχος του Ολυμπιακού παραμένει ο ίδιος και δεν αλλάζει μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώργος Παντελάκης.«Η ομάδας μας σήμερα έχασε για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη εποχή φέτος και χωρίς την παρουσία μας στην Ευρώπη έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο σύνολο ικανό να κατακτά τίτλους. Ο αυτοσκοπός μας δεν ήταν ποτέ τα ρεκόρ αλλά η αγωνιστικότητα που παρουσιάζαμε.

Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν αρκετά άστοχοι στην επίθεση. Ενδεχομένως το χειρότερο επιθετικό μας παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια και χάσαμε από μια μικρή λεπτομέρεια. Ο στόχος της ομάδας δεν αλλάζει παραμένει η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Έχω την χαρά να ηγούμαι μιας ομάδας που απαρτίζεται από ταλαντούχες και με έντονη αθλητική προσωπικότητα αθλήτριες.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτές και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουνε τον απολογισμό μας και θα δούμε αν έχουμε καταφέρει τους στόχους μας», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Διαβάστε επίσης