Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνο στην Ελλάδα σταμάτησε...»

«Μόνο στην Ελλάδα σταμάτησε...»
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 - 09:17

Για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ γυναικών και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το θέμα επανέναρξης η πολιτεία μίλησε η Εύη Δημητράτου στον OVER FM. Συγκεκριμένα, η Team Manager της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού, ανέφερε πως οι απαντήσεις που παίρνουν δεν είναι αυτές που θα έπρεπε και πως θα έπρεπε να γίνει μία τηλεδιάσκεψη στην οποία να συζητηθούν όλες οι παράμετροι για το τι μπορεί να γίνει έτσι ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα. Όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Παίρνουμε απαντήσεις του τύπου “δεν φταίμε εμείς που έχουν κλείσει τα γήπεδα”. Δεν είπαμε το αντίθετο. Να βρεθούμε σε μια τηλεδιάσκεψη και να μιλήσουμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, τι επιλογές έχουμε, τι μπορούμε να κάνουμε, ποια σωματεία μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά κι όλοι μαζί να ζητήσουμε κάποια πράγματα από την Πολιτεία. Κι αυτό μας το αρνούνται κατηγορηματικά μέχρι στιγμής.

Δεν τίθεται κανένα θέμα για το κομμάτι της σοβαρότητας της επιδημιολογικής κατάστασης. Το πρόβλημα δεν το έχουμε μόνο εμείς, το έχει όλος ο κόσμος. Αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν σταμάτησε κανένα πρωτάθλημα, δεν σταμάτησε ο αθλητισμός. Βρέθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι και το πλαίσιο που θα μπορούσαν να είναι ενεργά τα πρωταθλήματα, γιατί το ξέραμε από το Μάρτιο ότι θα έρθει δεύτερο κύμα. Η διαφορά είναι ότι στις άλλες χώρες συμφωνήθηκε το πλαίσιο και συνεχίζονται κανονικά. Εδώ κάπου ολιγορήσαμε».

Διαβάστε επίσης