Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενισχύεται εκεί που μπορεί και το πρωτάθλημα δεν είναι… αλλοιωμένο!

Ενισχύεται εκεί που μπορεί και το πρωτάθλημα δεν είναι… αλλοιωμένο!
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 16:57

Τα πράγματα είναι απλά! Ο Ολυμπιακός, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δουλεύει διαρκώς, για να βελτιώνει την εικόνα όλων των τμημάτων του και να παίρνει πράγματα, από κορυφαίου επιπέδου αθλήτριες. Τρανό παράδειγμα η μεταγραφή της Φοντέν, η οποία ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγο και η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι εκεί όπου έχει τη δυνατότητα να το κάνει, ο Θρύλος δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη του και αντιθέτως, πληρώνει χρήμα και βάζει ενέργεια, στο να γίνονται οι ομάδες του καλύτερες!

Εκεί όπου δεν υπάρχει δυνατότητα, δηλαδή σε… αλλοιωμένα πρωταθλήματα, όπως αυτό του βόλεϊ Γυναικών και του χάντμπολ, ο Ολυμπιακός δεν είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές, όταν συζητιόταν η επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Στο βόλεϊ Γυναικών το παράθυρο έκλεισε από τον Ιανουάριο και μόλις αυτό συνέβη, άρχισαν, ως δια μαγείας και οι πρώτες συζητήσεις για… επανεκκίνηση. Αφού είχαν φύγει, από τον Ολυμπιακό αλλά και από άλλες ομάδες, πρωτοκλασάτες Ελληνίδες και ξένες παίκτριες! Στο χάντμπολ, το ίδιο. Ο Ολυμπιακός έχασε κομμάτια του ρόστερ του, σημαντικά, με το παράθυρο μεταγραφών να έχει κλείσει από τα τέλη Φλεβάρη και εκεί, επίσης, ο Ολυμπιακός να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, έχοντας χάσει αρκετή από τη δύναμή του, στο ρόστερ του. Ωστόσο ακόμα και αν υπήρχε ανοικτή μεταγραφική περίοδος, χωρίς τις εγγυήσεις για την επανέναρξη και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος ποιος ξένος αθλητής θα δεχόταν να έρθει στη χώρα μας;

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν με σεβασμό τους αθλητές τους και τους έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να αγωνίζονται εκεί που ο αθλητισμός δεν είχε κατεβάσει ρολά, αντί να τους κρατήσουν δέσμιους μιας κατάστασης αβεβαιότητας χωρίς διασφαλίσεις για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Με την Φοντέν, ωστόσο, είχε συμφωνήσει και πριν αποφασιστεί επανεκκίνηση, με τον όρο η συμφωνία να τεθεί σε ισχύ, εφόσον κάτι τέτοιο συνέβαινε και το πρωτάθλημα άρχιζε ξανά. Έτσι, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι εδώ, που του δίνεται η δυνατότητα, ενισχύει την ομάδα του, όπως κάνει πάντα!

Διαβάστε επίσης