Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν βαρέθηκαν τα παπαγαλάκια, με την αστεία προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού;

Δεν βαρέθηκαν τα παπαγαλάκια, με την αστεία προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού;
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 12:44

Ως συνήθως, στο στόχαστρο της προπαγάνδας είναι σταθερά, μόνο ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό υπάρχουν, άλλωστε, τα παπαγαλάκια αυτά. Για να… κελαηδάνε, κατά παραγγελία, εις βάρος του μεγαλύτερου Συλλόγου και να… μετριάζουν (αποτυχημένα) τον πόνο που εκείνος του προκαλεί, σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτή είναι η αποστολή τους. Για αυτό δημιουργήθηκαν και για αυτό υπάρχουν ακόμα. Για να αλλάζουν, όποτε χρειάζεται, την ατζέντα και να μην ξεσπάσουν οι οπαδοί των ομάδων των «αφεντικών» τους, από τα χάλια των ομάδων τους…

Λίγες ημέρες μετά τη «φάπα» επί του ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ, από τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, τα παπαγαλάκια ανακάλυψαν θέμα και το παρουσιάζουν απο τη γνωστή τους εκτός πραγματικότητας οπτική όσον αφορά την απαγόρευση μεταγραφών.

Ανακαλύπτουν λοιπόν θέμα απαγόρευσης μεταγραφών τον Μάρτιο, ενώ η μεταγραφική περίοδος ανοίγει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Για μια περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα λόγο να διευθετήσει νωρίτερα (αφού βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την αθλήτρια και ανέμενε την απόφαση των αρμοδίων οργάνων) και από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να την τακτοποίησει μετά από 3-4 μήνες.

Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο, εξ' αρχής, είναι λυμένο, αφού είχε δρομολογηθεί ήδη, από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, σε συνεργασία με τη FIBA. Όχι απλά δεν υπήρχε ανησυχία, στις τάξεις του Θρύλου, για το θέμα, αλλά προκάλεσε και γέλιο η προσπάθεια της προπαγάνδας, να το αναδείξει σε… μείζον ζήτημα, για να δημιουργήσει αναταραχή. ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Γιατί, όπως είπαμε, για αυτό υπάρχουν… Για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού. Ακόμη και με θέματα-εφευρέσεις…Η πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μεταγραφής στη συνέχεια αφού κινείται βάσει προγραμματισμού.

Βέβαια, όλα αυτά τα πορτοκαλί παπαγαλάκια, τα οποία ήταν τρομερά… ευαισθητοποιημένα, γύρω από αυτό το ανύπαρκτο θέμα, με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών, του Ολυμπιακού, κατάπιαν τα… πληκτρολόγιά τους, όταν τις προηγούμενες ημέρες στην ΑΕΚ, γινόταν… χαμός. Δεν πρέπει να πήραν χαμπάρι το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε, με την απληρωσιά παικτών και τις τρομερές αντιδράσεις, από πλευράς κιτρινόμαυρων, αλλά και τον σάλο που προκλήθηκε, σε ελληνικό και ευρωπαϊκό μπασκετικό επίπεδο…

Όχι… Εκεί ήταν απλώς… Δευτέρα. Ήταν μία νέα, υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη… ανανεωμένη προπαγάνδα, εις βάρος του εφιάλτη τους. Του Ολυμπιακού… Τους έχει μάθει και ο κόσμος, τους έχει μάθει και ο ίδιος ο Σύλλογος του Ολυμπιακού. Και το γέλιο… άφθονο!

Διαβάστε επίσης

Έτσι «άλωσε» τη Λευκάδα!

Έτσι «άλωσε» τη Λευκάδα!

Η ανάλυση της «κατοστάρας»… και βάλε, επί της Νίκης Λευκάδας, από την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!