Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζουν νέο σκάνδαλο! Θέλουν να αναβάλουν τον τελικό της Κυριακής!

Ετοιμάζουν νέο σκάνδαλο! Θέλουν να αναβάλουν τον τελικό της Κυριακής!
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 - 12:41

Ακούγεται έντονα ότι ετοιμάζεται.. αναβολή του δεύτερο τελικού της Α1 μπάσκετ Γυναικών, από την ΕΟΚ! Πατάνε πάνω στην ένσταση του Παναθηναϊκού, για να πάνε πίσω τον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών! Σκάνδαλο αν αποφασιστεί τέτοιο πράγμα… Μιλάμε για σκάνδαλο! Αφού η διοργανώτρια έκανε… «σέρβις» κανονικό στον Παναθηναϊκό, αλλάζοντας την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου τελικού, με βάση το… κώλυμα των «πρασίνων, τώρα ετοιμάζει… αναβολή του δεύτερου τελικού, με την πρόφαση ότι εκκρεμεί απόφαση από την ΚΕΔ, για το πρώτο ματς. Ματς για το οποίο οι «πράσινοι» έχουν κάνει ένσταση και προσπαθούν να πάρουν στα χαρτιά!

Η εξέταση της ένστασης του Παναθηναϊκού, δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση, με τη διεξαγωγή του δεύτερο τελικού της Α1! Ούτε τον επηρεάζει, ούτε το πότε θα γίνει και που… Ο αγώνας μπορεί να γίνει κανονικά καθώς δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση από την απόφαση που θα βγάλει η ΚΕΔ

Επειδή από το πρωί… βουίζει η πιάτσα, για το ότι το ματς της Κυριακής (14:30) ετοιμάζεται να πάει πίσω, θα μιλάμε για σκάνδαλο κανονικό! Ήδη ο Παναθηναϊκός βολεύτηκε μια χαρά, από τη μετάθεση του πρώτου τελικού, μία ημέρα πίσω. Πρόλαβε να είναι έτοιμη η Λεουτσάνκα, η οποία όσο περνούν οι μέρες τόσο θα βελτιώνει την κατάστασή της, βγήκε και το δελτίο της Χατζηνικολάου. Και τώρα ετοιμάζουν από την ΕΟΚ νέα μετάθεση, σε αγώνα που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να μετατεθεί σε άλλη ημέρα και ώρα!

Διαβάστε επίσης