Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελοία υποκείμενα, δεν σταματούν την προπαγάνδα και τα ψέματα

Γελοία υποκείμενα, δεν σταματούν την προπαγάνδα και τα ψέματα
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 - 00:33

Έχουν πάει το παραμύθι σε άλλο επίπεδο. Πάει και τελείωσε. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Στο γνωστό σάιτ της προπαγάνδας και του παραμυθιού, διαβάζαμε για ντου και αποβολές. Επειδή, όμως, παίζουν επικίνδυνα, ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Για να μαθαίνει όλος ο κόσμος, όχι μόνο του Ολυμπιακού.

Ο Τσουκαλάς ήταν όντως στο γήπεδο και κάποια στιγμή, είπε «μα είναι δυνατόν; 4-1 τα φάουλ;», δείχνοντας τα δάχτυλά του. Αποβλήθηκε έτσι, αλλά στο ημίχρονο ο Μιχάλης Κουντούρης ρώτησε το λόγο της αποβολής. Κι εκεί, ακούστηκε το μυθικό! Προσέξτε, η ερώτηση με την αστυνομία παρούσα έτσι;

«Δεν είναι στη λίστα» είπε η Τσαρούχα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για να εκτεθεί φυσικά ανεπανόρθωτα. Γιατί; Γιατί όταν ήρθε η λίστα, το όνομα του Τσουκαλά υπήρχε κανονικά σε αυτή. Άρα δεν ευσταθούσε αυτή η εξήγηση που δόθηκε. Άρα, αποβλήθηκε απλά για να αποβληθεί, γιατί εκεί που βρισκόταν η Τσαρούχα, ήταν ανέφικτο να ακούσει το οτιδήποτε.

Εντάξει, πραγματικά είναι να γελάμε με τα ψέματά τους. Οι άνθρωποι έχουν ξεκάθαρο στόχο και δεν το κρύβουν. Να πάει πίσω η σειρά, με στόχο να μπει παύλα, να μην κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα του γυναικείου μπάσκετ, από το οποίο απέχει μία νίκη μόλις.

Κάνουν προπαγάνδα και μιλούν για ακατάλληλο γήπεδο, για το βοηθητικό του ΣΕΦ.

Εκεί που άλλωστε παίζει κανονικά η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στην Α2 και χωρίς να υπάρξει το παραμικρό παράπονο από οποιονδήποτε αντίπαλο. Δηλαδή είναι ακατάλληλο αυτό το γήπεδο και είναι κανονικό το «Παύλος Γιαννακόπουλος»; Η στρούγκα της στρούγκας...

Μάλλον όμως επειδή πρέπει να τους μάθουμε και κανονικά ελληνικά, όχι αυτά που θέλουν να... μιλάνε και να γράφουν, ακόμη και αν ακούστηκε μια βρισιά, αυτό δεν αποτελεί... ντου. Ξέρουν που μπορούν να βρουν ντου, ας γυρίσουν το χρόνο πίσω και θα θυμηθούν εύκολα.

Ας ρωτήσουν για να διαπιστώσουν, πως και η αστυνομία ήταν παρούσα παντού. Τώρα με γελοία υποκείμενα τι να ασχοληθείς. Δεν έχει δοθεί το παραμικρό δικαίωμα, απλά επιβεβαιώνουν ότι δεν θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον τίτλο.

Μπόχα, βρώμα... η ιστορία. Γνωστά.

Διαβάστε επίσης