Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί αργούν αφού όλοι… συμφωνούν;

Γιατί αργούν αφού όλοι… συμφωνούν;
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 - 13:43

Πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί αργεί να εκδοθεί η απόφαση για την τύχη του 2ου τελικού η οποία δεν βγήκε μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔ και μετατέθηκε για σήμερα.

Ειλικρινά δεν μπορεί να αντιληφθεί ο κοινός νους πως όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ άποψη των 7 άμεσα εμπλεκόμενων στον αγώνα (διαιτητές, γραμματεία, κομισάριος) ότι το καλάθι της Ριντ είναι εκπρόθεσμο η ΚΕΔ να «καθυστερεί» τόσο πολύ την απόφαση της.

Τα πράγματα είναι 7-0 ξεκάθαρα, το καλάθι είναι εκπρόθεσμο! Πρέπει να πάμε στον επόμενο αγώνα χωρίς άλλες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις για ένα τόσο απλό θέμα.

Τα οποία διαιτητικά στραβοπατήματα επί των διαδικασιών μετά το πέρας του αγώνα δεν αφορούν το αποτέλεσμα του αγώνα που είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρο, αλλά τους ίδιους του διαιτητές και τις όποιες συνέπειες μπορεί να του επιβληθούν από την ΚΕΔ.

Ας τελειώσει ΑΜΕΣΑ επιτέλους αυτή η καθυστέρηση και ας διαχωριστούν τα δυο θέματα ώστε να πάνε οι τελικοί παρακάτω!

Αλλά πλέον δεν είμαστε και σίγουροι, ότι ο Παναθηναϊκός και η ΕΟΚ, θέλουν να προχωρήσουν κανονικά οι τελικοί, αφού τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα στενέψουν επικίνδυνα σε ενδεχόμενη αναβολή.

Διαβάστε επίσης