Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόφαση-έκτρωμα: Ακυρώνουν διαιτητές και φύλλο αγώνα! (video)

Απόφαση-έκτρωμα: Ακυρώνουν διαιτητές και φύλλο αγώνα! (video)
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 12:22

Δεν έχει σημασία, για τον κ. Κορομηλά τι έγινε στην πραγματικότητα, τραγωδία το σκεπτικό της απόφασης… Ακυρώνουν, εκεί στην ΚΕΔ και γενικά στην ομοσπονδία, τους ίδιους τους διεθνείς διαιτητές, τους οποίους οι ίδιοι εκπαιδεύουν! Μιλάμε για την απόλυτη κωμωδία, η οποία παίζεται μπροστά στα μάτια μας! Ο κ. Κορομηλάς κρατά επιλεκτικά το τι έδειξε ο τρίτος διαιτητής και επιχειρηματολογώντας με το «ο πρώτος διαιτητής δεν αποφάσισε έγκαιρα», βγάζει απόφαση-έκτρωμα, η οποία διασύρει την ΚΕΔ, την ΕΟΚ, το άθλημα συνολικά και παίζει με την νοημοσύνη των απανταχού φιλάθλων!

Τι και αν έγραψαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές ότι εξ αρχής θεώρησαν πως το καλάθι είναι εκτός χρόνου; Ε και; Τι και αν το είδαμε ΑΠΑΝΤΕΣ στο βίντεο;!; Τι και αν η πρώτη διαιτητής, η Βάσω Τσαρούχα, πήγε στο βίντεο και άκουσε την κόρνα να ηχεί ΠΡΙΝ η μπάλα φύγει από τα χέρια της Ριντ, για να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ;!

Καμία σημασία δεν έχουν όλα αυτά, όταν διακυβεύεται η τύχη ενός αγώνα που το αγαπημένο παιδί της ΕΟΚ θέλει… ετσιθελικά να μην πάρει ο αντίπαλός του, ο Ολυμπιακός! Ενώ ΟΛΟΙ συμφωνούσαν ότι το καλάθι είναι εκπρόθεσμο, ο κ. Κορομηλάς «λέει», μέσω της απόφασής του αυτής, ότι κάνουν ΟΛΟΙ λάθος! Και πως νόμος, για την ΚΕΔ και την ΕΟΚ είναι μόνο το… δίκαιο του ΠΑΟ! Ακόμη και όταν αυτό είναι… άδικο και όχι δίκαιο!

Σας γράφαμε χθες το εξής: Ειλικρινά δεν μπορεί να αντιληφθεί ο κοινός νους πως όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ άποψη των 7 άμεσα εμπλεκόμενων στον αγώνα (διαιτητές, γραμματεία, κομισάριος) ότι το καλάθι της Ριντ είναι εκπρόθεσμο η ΚΕΔ να «καθυστερεί» τόσο πολύ την απόφαση της.

Κατάλαβαν, σήμερα και οι πιο αδαείς, γιατί η ΚΕΔ καθυστερούσε τόσο πολύ την απόφασή της… Αίσχος, για άλλη μια φορά, μπροστά στα μάτια μας…

Διαβάστε επίσης