Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πόση ξεφτίλα αντέχεις; Οι αρχές του αθλητισμού θα δηλώσουν πάλι αναρμόδιες για την «κλοπή»; (photo)

Πόση ξεφτίλα αντέχεις; Οι αρχές του αθλητισμού θα δηλώσουν πάλι αναρμόδιες για την «κλοπή»; (photo)
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 15:16

Νέα φωτό-ντοκουμέντο δείχνει ευκρινώς μηδενισμένο το χρονόμετρο στο ΣΕΦ, την ώρα που η Ριντ δεν έχει ακόμη σουτάρει! ΑΥΤΟ το καλάθι μέτρησε ο Κορομηλάς. Αυτό το καλάθι μέτρησε, με τη σημερινή της απόφαση, η ΚΕΔ και επανέφερε τον Παναθηναϊκό, σε αγώνα τον οποίο έχασε ΔΙΚΑΙΑ και ΚΑΘΑΡΑ μέσα στο παρκέ. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε! ΑΥΤΟ το καλάθι θεώρησαν κανονικό, αντί για ΑΚΥΡΟ, όπως ήταν και όπως παραδέχθηκαν και οι 7 εμπλεκόμενοι στον αγώνα με τις εκθέσεις τους!

Μετά αναρωτιόμαστε τι ζούμε… Και γιατί γίνονται, όλα αυτά τα χρόνια, αυτά που γίνονται, στο ελληνικό μπάσκετ… Αναρωτιόμαστε γιατί η καρέκλα δεν… αδειάζει, για να κάτσει κάνας άλλος και να δει το μπάσκετ μια άσπρη μέρα… Γιατί δεν μπορεί να αλλάξει λιγάκι το σκηνικό και να φωτιστεί πραγματικά το άθλημα και όχι με… φάρο… Γιατί δεν γίνεται να γυρίσει σελίδα και να πάει παρακάτω, με ισονομία, νομιμότητα και αποφάσεις που δεν θα είναι… κωμωδία και θα προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Το γυναικείο μπάσκετ έχει, τις τελευταίες ημέρες, ρεζιλευτεί, μέχρι εκεί που δεν παίρνει… Διεθνώς. Μπροστά στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας, συντελείται ένα πραγματικό… «μαγειρείο», με ένα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ καλάθι, να μετράει με το… ζόρι, μόνο και μόνο για να μην χαλάσει το χατίρι του «αγαπημένου» παιδιού!

Εφευρίσκουν ανύπαρκτους... κανονισμούς για να ακυρώσουν μια πεντακάθαρη νίκη και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους λειτουργώντας ως εντολοδόχοι.

Η Πολιτεία άραγε τι λέει για όλα αυτά; Τι λέει για αυτή τη φαρσοκωμωδία που παίζει εδώ και μερικές ημέρες, μπροστά στα μάτια μας; Τι λέει ο κ. υφυπουργός αθλητισμού, ο κ. Αυγενάκης και ο ΓΓΑ, ο κ. Μαυρωτάς; Παρακολουθούν την κατάσταση; Και αν ναι, πως την κρίνουν; Ποιες είναι οι ενέργειες που προτίθενται να κάνουν, για να υπάρξει δικαιοσύνη και νομιμότητα, στην υπόθεση αυτή συγκεκριμένα, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ, συνολικά…;

Η δηλώνουν για πολλοστή φορά αναρμόδιοι για τις πραξικοπηματικές τακτικές, από αυτούς που κρατούν τις τύχες ενός αθλήματος στα χέρια τους;

Διαβάστε επίσης