Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνος δρόμος, επιτέλους, η νομιμότητα! (photo/video)

Μόνος δρόμος, επιτέλους, η νομιμότητα! (photo/video)
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 10:41

Ο Ολυμπιακός περιμένει την ΚΕΔ να τον δικαιώσει, σε δεύτερο βαθμό, για το άκυρο καλάθι της Ριντ και να κατακυρώσει τον πρώτο τελικό υπέρ του, όπως τον κέρδισε στο παρκέ. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν το βράδυ της Κυριακής την έφεση, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, θέλοντας να ανατρέψουν την παντελώς άδικη, πρωτόδικη απόφαση, η οποία θεώρησε έγκυρο το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ και έδωσε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να επανέλθει στο γήπεδο και να διεκδικήσει ματς, το οποίο έχασε ΚΑΘΑΡΑ πάνω στο παρκέ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν σαφή ανατροπή αυτής της απόφασης. Περιμένουν, επιτέλους, να κυριαρχήσει η νομιμότητα και να μπορέσει έτσι, η σειρά των τελικών να προχωρήσει με καθαρότητα και με ισονομία.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Ολυμπιακός έστειλε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, όπως το φύλλο αγώνα, το βίντεο και φωτογραφίες που αφορούν στο άκυρο καλάθι που πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Ο Θρύλος δεν αφήνει έτσι την απόφαση-έκτρωμα ο Ολυμπιακός και κυνηγάει τη δικαίωση, κυνηγάει το αυτονόητο, το δίκαιο. Και μοναδικός δρόμος είναι, αυτή την ώρα, η νομιμότητα!

Διαβάστε επίσης