Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε WADA και CAS για το θέμα Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε WADA και CAS για το θέμα Χατζηνικολάου
Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 - 12:03

Στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για τη δικαίωση στο θέμα της έφεσης (ήταν να εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά πήγε για σήμερα και βλέπουμε), στον Ολυμπιακό δεν αφήνουν στην τύχη ούτε την υπόθεση της Όλγας Χατζηνικολάου.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της αθλήτριας του Παναθηναϊκού, μιας και είχε βρεθεί το 2018 θετική σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και είχε τιμωρηθεί για 4 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ενημέρωσε τόσο τη WADA, όσο και το CAS για τη σωρεία των παρατυπιών που θεωρεί ότι υπήρξαν στην έκδοση του δελτίου και την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στον 1ο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους και θα προβούν σε όλες τις κινήσεις για την απονομή δικαιοσύνης. Ζητάνε το αυτονόητο, δηλαδή.

Επιπλέον, έστειλαν σήμερα αίτημα και στον ΕΟΚΑΝ και ζητούν να λάβουν τα αντίγραφα του φακέλου της απόφασης, τα πρακτικά του ΔΣ του ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών μελών του Συμβουλίου ΕΣΚΑΝ στις οποίες στηρίχθηκε η απόφαση και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή.

Από τη στιγμή που έχει έννομο συμφέρον, ο Ολυμπιακός ζητάει να λάβει γνώση των στοιχείων που θα δείχνουν ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο ΕΟΚΑΝ αυτοβούλως αναίρεσε μια καταδικαστική απόφαση που δεν ήταν δική του αλλά την είχε εκδώσει η WADA και το CAS στις 31/5/2018. Επομένως δεν έχει συμπληρωθεί η απαιτούμενη 4ετια. Όλες οι διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμπουν σε ενορχηστρωμένη σκευωρία, ενός συστήματος που δεν υπολογίζει σε κανόνες, νόμους και κανονισμούς.

Διαβάστε επίσης

Κωμωδία και «όργια»!

Κωμωδία και «όργια»!

Αν νομίζετε ότι τα είδατε όλα, δείτε αυτό: Απορρίφθηκε η έφεση, γίνεται ξανά από την αρχή ο πρώτος τελικός!!! Μιλάμε για σκάνδαλο...