Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Νέα ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό!
Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 - 10:41

«Ο Ολυμπιακός ξέρει πάντα τι κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η χθεσινή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με αφορμή τις εξελίξεις στο γυναικείο μπάσκετ. Ο Θρύλος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και κυνηγάει και το θέμα της συμμετοχής της Χατζηνικολάου, την οποία θεωρεί αντικανονική!

Κάνει, λοιπόν, νέα ένσταση, κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών, τον οποίο η ΚΕΔ έφερε… με το έτσι θέλω να ξαναγίνει. Ο λόγος είναι η συμμετοχή της Χατζηνικολάου, του Παναθηναϊκού, την οποία ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι είναι αντικανονική. Και το στηρίζει με στοιχεία και αποδεικτικά!

Που το στηρίζει; Στο ότι η Χατζηνικολάου δεν μπορούσε να βγάλει δελτίο πέραν της 31/12, για να μπορεί να συμμετάσχει στους τελικούς, όπως ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το ένα και είναι σαφές, αφού όπως φαίνεται παρακάτω, βάσει των κανονισμών, η Χατζηνικολάου δεν είχε δικαίωμα να βγάλει δελτίο.

Ωστόσο η παίκτρια του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να εγγραφεί έτσι κι αλλιώς, αφού ήταν τιμωρημένη τα προηγούμενα τρία χρόνια, με αποτέλεσμα βάσει των κανονισμών της ΕΦΙΠΗΔ (Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής) να μην πληροί της προϋποθέσεις εγγραφής σε σωματείο και να έχει χάσει πλήρως την αθλητική της ιδιότητα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η συμμετοχή της αθλήτριας του Παναθηναϊκού να είναι άκυρη και ο Ολυμπιακός επιμένει να κυνηγάει ένα θέμα, το οποίο κακώς παραμένει «στον αέρα».

Διαβάστε επίσης