Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβολή στην απονομή του «κάλπικου» μέχρι να γίνει οριστική ακύρωση!

Αναβολή στην απονομή του «κάλπικου» μέχρι να γίνει οριστική ακύρωση!
Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 - 15:58

Αναβολή στην απονομή του «κάλπικου» μέχρι να γίνει… οριστική ακύρωση! Γιατί ΑΥΤΗ θα είναι η πραγματική απόδοση δικαιοσύνης! Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι μέχρι να αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ, απονομή πρωταθλήματος δεν γίνεται. Εκκρεμούν οι ενστάσεις για Χατζηνικολάου και «χάρτινο» τίτλο. Έτσι, η «πέτσινη» γιορτή που ετοίμαζαν στον Παναθηναϊκό, για να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα που δεν άξιζαν να πάρουν και το οποίο για να κατακτήσουν, έγιναν… αίσχη, πάει… περίπατο για σήμερα!

Οι «χάρτινες» του Παναθηναϊκού, οι οποίες έβριζαν με συνθήματα, μαζί με τους οπαδούς, τον Ολυμπιακό, δεν θα πανηγυρίσουν τον «κάλπικο» τίτλο (όπως και ο ίδιος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τον αποκάλεσε, με ανακοίνωσή του) και, αν τα πράγματα προχωρήσουν στον δρόμο της νομιμότητας και αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν θα το κάνουν και ποτέ!

Η ομάδα του «αγαπημένου παιδιού του φάρου», η οποία έχασε καθαρά ματς στο γήπεδο και, στα χαρτιά του έδωσαν την ευκαιρία να το ξαναπαίξει, βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της απώλειας ενός τίτλου, που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.

Την ίδια ώρα, η προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟ (της ομάδας της… καρδιάς ντε) κάνει λόγο για το ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον τίτλο στα χαρτιά. Τίτλο που το «σύστημα», το οποίο η προπαγάνδα στηρίζει και αποθεώνει, έκανε τα πάντα για να του στερήσει, φέρνοντάς τον να παίξει για δεύτερη φορά, έναν τελικό που κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ και ΚΑΘΑΡΑ στο παρκέ… Ειρωνεία ε; Να μιλάμε αυτοί που πανηγυρίζουν πρωτάθλημα το οποίο πήρε η ομάδα της... καρδιάς τους, με... παγκόσμια πρωτοτυπία και με τις πλάτες της ομοσπονδίας!

Διαβάστε επίσης

Η απάντηση στην Χατζηνικολάου

Η απάντηση στην Χατζηνικολάου

Ξεκάθαρος ο Ολυμπιακός πως είναι υποχρεωμένος να προασπίσει με κάθε νόμιμο μέσο την πιστή εφαρμογή του διεθνούς δικαίου...