Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλακόπουλος διασύρει τη χώρα στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα!

Ο Βασιλακόπουλος διασύρει τη χώρα στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα!
Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 - 16:21

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, με το νομικό επιτελείο του, να κυνηγάει την υπόθεση Χατζηνικολάου και την απόδοση δικαιοσύνης, παρά τις πρακτικές της Ομοσπονδίας! Όχι απλά δεν παρατάει την υπόθεση της παράνομης συμμετοχής της αθλήτριας του Παναθηναϊκού, στους τελικούς της Α1 μπάσκετ Γυναικών, αλλά συνεχίζει, με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει, να προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες, για να εξεταστούν οι ενστάσεις, που έχει καταθέσει για το θέμα! Τέσσερις τον αριθμό. Όχι μία ή δύο, τέσσερις! Και παρά το «φινάλε» των τελικών, εδώ και τόσες ημέρες, ακόμη οι ενστάσεις αυτές δεν έχουν εκδικαστεί!

Κοινώς; Η ΕΟΚ τα... δικά της! Όπως πάντα! Ο Βασιλακόπουλος να διασύρει τη χώρα, στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Κάπως έτσι, ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται σε… κίνδυνο. Με ποιο τρόπο; Σας έχουμε αναλύσει ξανά ότι μέχρι και η Εθνική Ομάδα βρίσκεται σε κίνδυνο, ενόψει και του Προολυμπιακού τουρνουά, αλλά και της ίδιας της μεγάλης διοργάνωσης. Και όλα αυτά εξαιτίας των πρακτικών της ΕΟΚ και του ΕΟΚΑΝ, οι οποίοι επανέφεραν στο παρκέ μία αθλήτρια, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να το πράξουν. Χωρίς να είναι αρμοδιότητά τους!

Και όχι απλώς παραβίασαν την αρμοδιότητά τους, αλλά έθεσαν, με αυτές τους τις πρακτικές σε κίνδυνο τόσο την Εθνική, όσο και -φυσικά- την ίδια την καριέρα της αθλήτριας… Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ με αυτό που έκανε η ΕΟΚ και ο ΕΟΚΑΝ στο συγκεκριμένο θέμα. Και πέρα από όλα αυτά, έρχεται και η αρνησιδικία της ΕΟΚ, η οποία κρατά τις ενστάσεις του Ολυμπιακού δίχως να τις εξετάζει, με αποτέλεσμα μία σειρά τελικών και ένα πρωτάθλημα, να έχουν… τιναχτεί στον αέρα!

Ο Ολυμπιακός, όπως κάνει τόσο καιρό, θα συνεχίσει να μάχεται το «κατεστημένο» και δεν θα το αφήσει έτσι, το θέμα αυτό!

Διαβάστε επίσης