Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντελάκης: «Ευχαριστώ για τον σεβασμό, τιμή μου που δούλεψα εδώ»

Παντελάκης: «Ευχαριστώ για τον σεβασμό, τιμή μου που δούλεψα εδώ»
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 15:02

Τιμή που εργάστηκε στον Θρύλο, αλλά και εκτίμηση στον Μιχάλη Κουντούρη και τον Γιώργο Λεριώτη, αισθάνεται ο Γιώργος Παντελάκης. Ο Έλληνας τεχνικός, στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, μετά τη λύση της συνεργασίας, με τον Θρύλο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον Σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Ήταν τιμή μου που δούλεψα στο σύλλογο όλο αυτό το διάστημα και ένιωσα το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και περίεργη.

Η διοίκηση τον Ιανουάριο μου έδωσε τη δυνατότητα να ενισχύσω την ομάδα, αλλά επέλεξα να στηρίξω το υπάρχον ρόστερ. Ο τραυματισμός της Άννας σε συνδυασμό με την προσθήκη μιας παίκτριας του αντιπάλου μας την ημέρα του πρώτου τελικού άλλαξαν εντελώς τις ισορροπίες της σειράς. Συνολικά είχα πολλές δύσκολες και περίεργες καταστάσεις να διαχειριστώ για την ομάδα μου.

Πήρα την απόφαση να δηλώσω την παραίτηση μου αισθανόμενος ότι ένας κύκλος έξι ετών ολοκληρώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και τον Γιώργο Λεριώτη για την στήριξη και τον σεβασμό που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι πιο υπερήφανος για τις παίκτριες και τους συνεργάτες μου για όλη την προσπάθεια τους. Μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Φεύγω από την ομάδα έχοντας μόνο καλά συναισθήματα για το σύλλογο και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και θα χαίρομαι πάντα με τις επιτυχίες της».

** Η φωτό είναι από το olympiacossfp.gr.

Διαβάστε επίσης