Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίτλο με «σκιές» και «ερωτηματικά» μόνο ο Παναθηναϊκός θα πανηγύριζε!

Τίτλο με «σκιές» και «ερωτηματικά» μόνο ο Παναθηναϊκός θα πανηγύριζε!
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 16:24

Εδώ πανηγυρίζουν τίτλο με το… στρίψιμο του νομίσματος. Διαβάστε το σημερινό «σαν σήμερα» στη σχετική στήλη του site μας και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Δεν θα πανηγυρίσουν πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών; Τίτλο με «σκιές» και «ερωτηματικά» μόνο ο Παναθηναϊκός θα πανηγύριζε!

Ξεκάθαρα… Παναθηναϊκό αυτό που συμβαίνει με την Α1 μπάσκετ Γυναικών! Στο άθλημα που λάμπει ο «φάρος». Πως γίνεται, ρε παιδί μου, ως δια μαγείας, κάθε φορά σε αυτό το άθλημα, όλη η δικαιοσύνη που… «αποδίδεται» να συμπίπτει με τα «θέλω» του συγκεκριμένου σωματείου. Ένα μυστήριο πράγμα, άξιο έρευνας, από τους απανταχού ειδικούς, οι οποίοι βλέπουν αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούν να τα… εξηγήσουν.

Γιατί ο Θρύλος προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, για την υπόθεση Χατζηνικολάου και τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών; Σας το εξηγήσαμε, όσο μπορούσαμε δηλαδή, αφού είναι στα όρια του… ανεξήγητου! Επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση, δικαιολογώντας αυτή του την κωλυσιεργία με τις… εκλογές της Ομοσπονδίας!

Το λέει ο ίδιος ο ΠΑΟ στην πρόσθετη παρέμβασή του. Καλή φάση, ε; Δεν έγινε και τίποτα, ένας τίτλος κρίνεται, βρει παιδιά, έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν εκεί στην Ομοσπονδία…

Έτσι, για να καταλαβαίνει και ο κόσμος τι παιχνίδια παίζονται. Να καταλαβαίνουν και οι πιο αδαείς τι τίτλο πανηγυρίζει από το πρωί ο Παναθηναϊκός και -κυρίως- η πορτοκαλί προπαγάνδα του.

Διαβάστε επίσης