Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το ρόστερ που θα κερδίζει και την… ΚΕΔ και η γνωστή παραμύθα!

Το ρόστερ που θα κερδίζει και την… ΚΕΔ και η γνωστή παραμύθα!
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - 16:11

Όταν κάτι δεν μπορείς να το φτάσεις, κάνεις ό,τι μπορείς για να το ρίξεις στο… επίπεδό σου. Αυτό αν δεν έχεις ικανότητα και δυνατότητες, να ανέβεις ο ίδιος. Κάτι που φαίνεται να συμβαίνει με τους «απέναντι» και τον Ολυμπιακό, εκφρασμένο μέσα από χρόνια προπαγάνδας και θεμάτων-«εφευρέσεων». Βρήκαν εκεί στο site της παραμύθας άλλο ένα σήμερα και γράφουν για τις μεταγραφές του Θρύλου στο μπάσκετ Γυναικών.

Ότι παίρνει τη Χάμπλιν ο Θρύλος, γιατί… «χάλασε» της Πλεζάνς. Μία παίκτρια η οποία βρισκόταν πράγματι στη λίστα του Ολυμπιακού και… μέχρι εκεί! Μία υπόθεση, ανάμεσα σε αρκετές που είχε στο μπλοκάκι του, πριν από… δύο μήνες. Ούτε προχώρησε ποτέ το θέμα, ούτε έφτασε σε σημείο να… χαλάσει, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν οι προπαγανδιστές, εις βάρος του Ολυμπιακού. Ο στόχος φαίνεται σαφής και δεν είναι άλλος, από το να μειώσουν τη μεταγραφή της Χάμπλιν, που έρχεται, εμφανίζοντάς την ως… εναλλακτική. Ως… δεύτερη επιλογή.

Κινήσεις πανικού, από την απέναντι πλευρά, η οποία χρειάστηκε ένα ολόκληρο σύστημα για να… γραφτούν μερικά άρθρα, για το πως… «νίκησε» τον Ολυμπιακό. Το ότι γελάνε μέχρι και τα διχτάκια στις μπασκέτες δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν τους, βέβαια.

Απλά τα πράγματα

Για να τελειώνουμε. Ούτε καμιά μεταγραφή Πλεζάνς χάλασε, ούτε αποτελεί… δεύτερη επιλογή η Χάμπλιν. Ο Ολυμπιακός προχωρά τον σχεδιασμό του, έχοντας πάντα περισσότερες λύσεις της μιας για κάθε θέση, στο μπλοκάκι του. Και επειδή ο Θρύλος ενισχύεται τρομερά, στην απέναντι πλευρά έχει αρχίσει να κυριαρχεί ο… πανικός. Βλέπουν τον Ολυμπιακό να δυναμώνει τρομερά, να φτιάχνει το ρόστερ που άλλοι δεν μπορούν να ονειρευτούν. Ρόστερ ικανό να νικήσει και την ΚΕΔ (τους) και έχουν αρχίσει να… ιδρώνουν επικίνδυνα!

Και δηλώσεις που είχε κάνει η Πλεζάνς, δεν λέει απολύτως τίποτα. Παίκτες και παίκτριες μιλάνε διαρκώς για πιθανούς μεταγραφικούς προορισμούς τους, ασχέτως του αν οι υποθέσεις προχωράνε ή όχι και για ποιους λόγους. Αλλά αν θες ντε και καλά να εφεύρεις θέμα για να… έχεις να λες, αυτά συμβαίνουν…

** Η φωτό είναι από το προφίλ της Χάμπλιν στο Facebook.

Διαβάστε επίσης