Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Για να μαθαίνουν όσοι… δεν ξέρουν και να θυμούνται αυτοί που… ξεχνάνε

Για να μαθαίνουν όσοι… δεν ξέρουν και να θυμούνται αυτοί που… ξεχνάνε
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 14:51

Άσχημο πράγμα η αχαριστία. Πολύ άσχημο. Όταν συνοδεύεται δε, από ψέματα και ανακρίβειες ξεπερνιέται κάθε όριο και η... αγνωμοσύνη χτυπάει «κόκκινο». Δημοκρατία έχουμε βέβαια, ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να δηλώνει ό,τι θέλει. Αρκεί ωστόσο να υπάρχει μια συνέπεια στα λεγόμενά του και τους ισχυρισμούς του και να μην προκαλεί με τη στάση του. Διαφορετικά; Εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων αυτών που ξέρουν και όσων θυμούνται τα δεδομένα και τις συμπεριφορές.

Που αναφερόμαστε; Στη συνέντευξη της Όλγας Χατζηνικολάου στο σάιτ της παραμύθας. Η «πέτρα του σκανδάλου» των τελικών της Α1 Μπάσκετ στους οποίους εμφανίστηκε… ως δια μαγείας, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Ολυμπιακό τον οποίο πλέον κατηγορεί για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση ντόπινγκ, ενώ πριν τέσσερα χρόνια τον αποθέωνε για τη στήριξη που της παρείχε!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια ας θυμηθούμε το απόσπασμα της γραπτής δήλωσης της Όλγας Χατζηνικολάου, στις 31 Ιουλίου του 2017: «Παραμένω επαγγελματίας αθλήτρια προσηλωμένη στις αξίες που έλαβα από την οικογένειά μου, το σύλλογό μου, τον Ολυμπιακό και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες για όσο ακόμα το ελληνικό μπάσκετ και η εθνική ομάδα με χρειάζεται».

Καλά ως εδώ; Για να δούμε και τον επίλογο της δήλωσης της: «Ευχαριστώ την Πειθαρχική Επιτροπή του ΕΣΚΑΝ για την σχολαστικότητα με την οποία εξέτασε την περίπτωσή μου. Τους ανθρώπους και τους φιλάθλους που δεν έπαψαν να πιστεύουν σε εμένα. Το σύλλογό μου τον Ολυμπιακό που στάθηκε στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή. Την οικογένειά μου. Με τιμή, Όλγα Χατζηνικολάου».

Τέσσερα χρόνια μετά η κατά δήλωσή της «Ολυμπιακός από κούνια», στρέφεται εναντίον του συλλόγου τον οποίο ευχαριστούσε δημόσια. Κατηγορεί τον σύλλογο από τον οποίο έφαγε ψωμί γιατί; Επειδή είναι ενάντια σε φαινόμενα χρήσης απαγορευμένων ουσιών; Επειδή από ένα δικό της λάθος και τέτοιου είδους, το οποίο έχει παραδεχθεί, δημιούργησε μια αρνητική κατάσταση την οποία κλήθηκαν να διαχειριστούν τότε οι «ερυθρόλευκοι»;

«Κουνάει» το δάχτυλο σε μια διοίκηση την οποία η ίδια είχε ευχαριστήσει που στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή και μέχρι να επιβεβαιωθεί από το δεύτερο δείγμα ότι είχε κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας; Τα γραπτά μένουν ωστόσο, και οι ίδιοι της οι ισχυρισμοί εφόσον τους αντιπαραβάλεις, την εκθέτουν ανεπανόρθωτα…

Και για να το κλείσουμε και να τελειώνουμε: Αν νιώθει ηθικά… θιγμένη η Όλγα Χατζηνικολάου από τη στάση του συλλόγου, ας επιστρέψει τα χιλιάδες ευρώ που ξόδεψε ο Ολυμπιακός, καλώς ή κακώς, για τη νομική στήριξή της τότε, στη συγκεκριμένη υπόθεση… Από λόγια… χορτάσαμε!

Διαβάστε επίσης