Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζίμπαρτς: «Βήμα-βήμα, πολύ ανταγωνιστικοί»

Ζίμπαρτς: «Βήμα-βήμα, πολύ ανταγωνιστικοί»
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 16:51

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες βλέψεις και φέτος, για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Με την πρόσληψη του Μάρτινς Ζίμπαρτς, αλλά και τις εξαιρετικές μεταγραφές, οι οποίες ενισχύουν στο έπακρο την ομάδα, ο Θρύλος θέλει να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη, παράλληλα με το να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα.

Ο προπονητής της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς με δηλώσεις του στο olypiacossfp.gr αναφέρθηκε στην κλήρωση του Eurocup και τους αντιπάλους των «ερυθρολεύκων» στον 5ο όμιλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«H Όρεμπρουκ μετά την αποτυχία της περσινής σεζόν, φέτος απέκτησε 4 ξένες αθλήτριες και προσέλαβε Ισπανό προπονητή. Θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ο Eρυθρός Aστέρας είναι πρωτοεμφανιζόμενος σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά προέρχεται από τη Σερβική σχολή του μπάσκετ.

Τώρα θα ξεκινήσουμε να μελετάμε το ρόστερ τους και θα προετοιμαστούμε για αυτή την πρόκληση. Τον τρίτο αντίπαλο θα τον μάθουμε μετά τον προκριματικό, ο οποίος θα μας δώσει ένα καλό αντικείμενο για scouting, αφού το πρώτο παιχνίδι θα είναι κόντρα στην ομάδα που θα προκύψει.

Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα και θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης