Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίζει το μεγάλο ευρωπαϊκό του ταξίδι!

Αρχίζει το μεγάλο ευρωπαϊκό του ταξίδι!
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 - 16:32

Έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν είναι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» στο άνοιγμα της αυλαίας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων υποδέχονται την Τετάρτη (13/10) στις 17:30 στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, την Πολωνική Μπίτγκοζ, στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Άννας Σπυριδοπούλου η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας της.

Η αναμέτρηση με την Μπίτγκοζ θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

* Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5ευρώ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.

Διαβάστε επίσης