Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ Γυναικών: Ώρα ντέρμπι, ώρα κυριαρχίας! (photo)

Μπάσκετ Γυναικών: Ώρα ντέρμπι, ώρα κυριαρχίας! (photo)
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 13:47

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17:45 τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών! Ώρα «αιώνιου ντέρμπι» και στο μπάσκετ Γυναικών, με τον Θρύλο να είναι έτοιμος να αποδείξει μέσα στο παρκέ την ανωτερότητά του! Να αποδείξει ότι η περσινή… επιχείρηση στέψης του Παναθηναϊκού ήταν άδικη και πως η κορυφή -πρέπει να- είναι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία νίκη (70-78) στην Σερβία επί του Ερυθρού Αστέρα, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup και την πρόκριση στη φάση των «32», επιστρέφει στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Θρύλου, υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 5η αγωνιστική της Α1 και στοχεύουν σε άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο πιο δυνατό ματς έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πραγματοποιήσουν άλλη συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους, κάνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα».

* Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.

** Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.

Διαβάστε επίσης