Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι παραμύθα; Πάλι τα παρουσιάζουν όπως θέλουν;

Πάλι παραμύθα; Πάλι τα παρουσιάζουν όπως θέλουν;
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 15:22

Δεν ξέρουμε τι περιμένουμε πια με δαύτους. Είμαστε κάθε φορά μπροστά και σε νέα… πρόκληση! Σε νέο… παρακλάδι προπαγάνδας. Σε νέο κεφάλι… παραμύθας που φυτρώνει, κάθε φορά που κόβουμε τα προηγούμενα. Δεν πειράζει, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ και θα τα κόβουμε συνέχεια. Θα κόβουμε την παραμύθα και την προπαγάνδα εις βάρος του Θρύλου και θα σας λέμε τι ακριβώς ισχύει! Πάει, λοιπόν, η γνωστή πορτοκαλί παραμύθα και λέει ότι ο αγαπημένος της ΠΑΟΚ… δικαιώθηκε ηθικά, γιατί παραπέμφθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές του αγώνα μπάσκετ Γυναικών, με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ με δαύτους! Πάνε και λένε ότι η ΚΕΔ είδε «βίντεο με τα λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ» και πως «όλοι συμφώνησαν ότι οι διαιτητές έχασαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αλλοίωσαν το αποτέλεσμα». Προσέξτε, έτσι λέει η παραμύθα.

Τι έγινε στην πραγματικότητα; Η ΚΕΔ είδε ΟΛΟ το βίντεο του αγώνα και αποφάνθηκε ότι όντως έγιναν λάθη. Αλλά με μια σημαντική διαφορά, την οποία η παραμύθα παρέλειψε, αλλάζοντας ουσιαστικά την… αλήθεια. Την οποία μάλλον δεν… αντέχει. Τα λάθη, για τα οποία έγινε λόγος, στην τηλεδιάσκεψη, ήταν ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ! Και εις βάρος του Ολυμπιακού και εις βάρος του ΠΑΟΚ. Με αποτέλεσμα αυτό να μη συνιστά καμία αλλοίωση αποτελέσματος και κανείς να μη μιλά για κάτι τέτοιο…

Δεν έχει σημασία αυτό, προφανώς! Η παραμύθα λέει τα δικά της… Και θα συνεχίσει να λέει τα δικά της… Αλλά θα συνεχίσουμε εμείς να σας τα λέμε όπως είναι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΚΕΔ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στον ορισμό των διαιτητών για το ματς Κυπέλλου στην Πυλαία, στις 19 του μήνα… Έτσι;

Διαβάστε επίσης