Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ενισέι-Ολυμπιακός: Μπροστά 20-27 ο Θρύλος στο πρώτο δεκάλεπτο!

Ενισέι-Ολυμπιακός: Μπροστά 20-27 ο Θρύλος στο πρώτο δεκάλεπτο!
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 - 14:18

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε δυνατά στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-0. Δεν είχε αποτελεσματικότητα στις πρώτες επιθετικές του προσπάθειες, από μέση απόσταση. Σε αντίθεση με την Ενισέι, η οποία μπήκε δυνατά και βρίσκοντας στόχο στις δικές της. Γρήγορα ισορρόπησε το ματς, όμως, με τον Θρύλο να πατάει γκάζι και να δείχνει ότι δεν πήγε στη Σιβηρία για… τουρισμό.

Απόλυτη ισορροπία, 12-12 στα μισά του πρώτου 10λέπτου και με όπλο την άμυνα, η οποία ανάγκαζε την Ενισέι να πάει σε μακρινά σουτ, αλλά και την ευστοχία στην επίθεση, ο Θρύλος πέρασε μπροστά με 12-16. Η Ενισέι έμεινε κοντά στο σκορ και συνέχισε να απειλεί την ομάδα του Ζίμπαρτς, η οποία όμως με τρίποντο της Πλουφ στα 3’ πριν το φινάλε του δεκαλέπτου, έδωσε προβάδισμα ξανά με 4 πόντους!

Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός αύξανε την πίεσή του στην άμυνα, ωθώντας σε μακρινά σουτ τις παίκτριες της Ενισέι. Και όσο αυτά δεν μπαίνουν, η άμυνα… σφίγγει και άλλο! Νέο τρίποντο για τον Θρύλο στο 15-22 και επιστροφή Σταμάτη στο παρκέ! Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ανοίξει και άλλο τη διαφορά! Αλλά δεν έπρεπε να χαλαρώνει στην άμυνα και να καθαρίζει τα αμυντικά ριμπάουντ, για να μη δίνει δικαίωμα στην Ενισέι για δεύτερες επιθέσεις. Καθοριστική Πλουφ με 5/5 και 14 πόντους στο πρώτο 10λεπτο και 20-27 για τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης