Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όνειρο η Ευρώπη; Για τον Θρύλο είναι ΠΡΑΞΗ!

Όνειρο η Ευρώπη; Για τον Θρύλο είναι ΠΡΑΞΗ!
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 12:34

Μια σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε χθες (19/01) η ομαδάρα του Ολυμπιακού στο Μπάσκετ Γυναικών, καθώς ανέτρεψε το -4 του ΣΕΦ, όπου είχε ηττηθεί με 79-83 από την Νεσίμπε Αϊντίν, κερδίζοντας την τουρκική ομάδα με 68-87 εκτός έδρας και κατάφερε να περάσει στους «8» του EuroCup Γυναικών.

Όχι μόνο το ανέτρεψε, αλλά η διαφορά στο χθεσινό παιχνίδι «άγγιξε» και τους 30 πόντους (51-80), με τις «ερυθρόλευκες» να πραγματοποιούν μια εξαιρετική εμφάνιση, την οποία συνδύασαν και με… άνετη πρόκριση. Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς είχε ετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα, διόρθωσε τα λάθη του πρώτου αγώνα κόντρα στη Νεσίμπε και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στον επαναληπτικό στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια κόντρα στην τουρκική ομάδα και πήρε από νωρίς μεγάλο προβάδισμα, καθώς ήταν μπροστά με 11-28 στο δεκάλεπτο, όντας απίστευτα εύστοχος. Ευστοχία, την οποία διατήρησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 62.2% στα δίποντα (23/37) και 55.6% στα τρίποντα (10/18), με 28 ασίστ!

Το ευρωπαϊκό ταξίδι και όνειρο των κοριτσιών του Θρύλου συνεχίζεται… Συνεχίζεται, γιατί το αξίζουν. Γιατί παίζουν εντυπωσιακά, ως τώρα, στη σεζόν και έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάθε αντίπαλο που βρίσκεται στο διάβα τους. Με Θρυλική ψυχή και καρδιά πρωταθλητή. Από το -17 στην τρίτη περίοδο στο ΣΕΦ, στο -4 στην τέλος του αγώνα και στο +19 στην Τουρκία! Μόνο ο Ολυμπιακός τέτοιες ανατροπές! Μόνο ο Θρύλος τέτοιες προκρίσεις. Και το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης