Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Μπουρζ: Όλα ισόπαλα στο πρώτο δεκάλεπτο!

Ολυμπιακός-Μπουρζ: Όλα ισόπαλα στο πρώτο δεκάλεπτο!
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 18:17

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν στο παρκέ πετυχαίνοντας το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης με την Βίτολα, με την Μπουρζ να απαντά άμεσα και με τέσσερις σερί πόντους της Γκουαπό να κάνει το 2-4. Η Χάμπτον έκανε το 2-6, με την Σταμάτη από κοντά να κάνει το 4-6 και την διαφορά να διατηρείται στους δύο πόντους. Η Χάμπτον και πάλι σκόραρε κάνοντας το 4-8, με την Βίτολα να ευστοχεί για τρεις και να μειώνει στον πόντο (7-8).

Η γαλλική ομάδα σκόραρε και πάλι με την Γκουαπό για το 7-10, με την Δίελα με μία βολή να κάνει το 8-10. Οι Μαν και Βίτολα από κοντά διαμόρφωσαν το 10-12, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε την διάθεση να ακουμπήσει την μπάλα στο «ζωγραφιστό» και να απειλήσει από εκεί. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες ήταν άστοχες, με το σκορ να παραμένει ως είχε για περίπου δύο αγωνιστικά λεπτά, με την Μαν από την γραμμή της φιλανθρωπίας να κάνει το 10-13 για την Μπουρζ. Η Σταμολάμπρου με δυναμικό λέι-απ έφερε το ματς στον πόντο, ενώ στη συνέχεια η Τόλφρι με καταπληκτική άμυνα κέρδισε την κατοχή για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν το πρώτο τους προβάδισμα στο παιχνίδι με την Σταμολάμμπρου να ευστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές και να κάνει το 14-13 για την ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς, η οποία έδειχνε πολύ διαβασμένη στο παρκέ. Η Δίελα με τρίποντο απάντησε στο λέι απ της Γιακούμπου δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 17-15, με την Γκουαπό να κάνει το 17-17 και την Αστίερ το 17-19, στον αιφνιδιασμό. Οι «ερυθρόλευκες» απάντησαν με δίποντο της Χάμπλιν από μέση απόσταση, διαμορφώνοντας το 19-19, το οποίο ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Διαβάστε επίσης