Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουρζ-Ολυμπιακός: Πίσω με έναν πόντο στο ξεκίνημα!

Μπουρζ-Ολυμπιακός: Πίσω με έναν πόντο στο ξεκίνημα!
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 21:18

Η Μπουρζ μπήκε πιο δυνατά από τον Ολυμπιακό στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις Έλντεμπρινκ και Χάμπτον να κάνουν το 4-0. Οι «ερυθρόλευκες» αντέδρασαν με…πρωταγωνίστρια την Σταμολάμπρου η οποία με 4 σερί πόντους ισοφάρισε σε 4-4, ενώ στη συνέχεια «σέρβιρε» το 4-6 στην Βίτολα! H Χάμπτον έκανε το 7-6 με τρίποντο, με την Σταμολάμπρου να κάνει μια ακόμη ασίστ στην Βίτολα, η οποία έκανε το 7-8.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ανεβάζει την απόδοση του και έκανε το 7-10 με την Σταμάτη, η οποία μόλις είχε μπει στο παιχνίδι, ενώ η Τόλφρι στη συνέχεια έκανε το 7-12 με λέι απ. Η Γκουαπό με τέσσερις συνεχόμενους πόντους έκανε το 11-12 για την Μπουρζ, με 2:41’’ να απομένουν για τη λήξη του δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια, η Γκουαπό και πάλι συνέχισε να είναι… «πονοκέφαλος» για την άμυνα του Ολυμπιακού και έκανε το 13-12, δίνοντας το προβάδισμα στη γαλλική ομάδα με 1:13 να απομένουν για το πρώτο δεκάλεπτο. H Σταμάτη υπέπεσε σε λάθος, με την Μαν να κλέβει και να κάνει το 15-12 στον αιφνιδιασμό, δίνοντας το +3 στην Μπουρζ, με την Νικολοπούλου να αστοχεί σε δύο βολές, αλλά να ευστοχεί σε λέι απ, κάνοντας το 15-14 ,το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Διαβάστε επίσης