Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια»

«Έχουμε ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια»
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 00:21

Σε υψηλότερο επίπεδο έπαιζε η Μπουρζ, σύμφωνα με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς, ο οποίος τόνισε πως τέτοια παιχνίδια είναι καλά μαθήματα για τον Ολυμπιακό, την οποία εμπειρία πρέπει να χρησιμοποιήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Η ομάδα της Μπουρζ δείχνει το υψηλότερο επίπεδο γυναικείου μπάσκετ: ένταση, μέγεθος, αποφάσεις. Παίξαμε 15 λεπτά σε αυτή την ένταση, αλλά μετά κάναμε κρίσιμα λάθη, με τα οποία μας τιμώρησαν. Αυτά είναι καλά μαθήματα, παίρνουμε πολύ καλή εμπειρία και τώρα χρειαζόμαστε να τη χρησιμοποιήσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της η Βίτολα, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Μπουρζ, μίλησε για τα πολλά «ερυθρόλευκα» λάθη και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παίζει όπως δουλεύει και να συνεχίσει την δουλειά γιατί έχει ακόμα πιο σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια.

«Συγχαρητήρια στην Μπουρζ, έπαιξε καλό μπάσκετ. Από την άλλη πλευρά, δεν νομίζω ότι δώσαμε την καρδιά μας όταν χρειάστηκε. Κάναμε πολλά λάθη, που μετατράπηκαν σε εύκολους βαθμούς για τον αντίπαλο. Το μεγαλύτερο μάθημα που μπορούμε να πάρουμε από αυτό, είναι να παίζουμε όπως δουλεύουμε. Ελπίζω, να μάθουμε από αυτό και να έχουμε διαφορετική νοοτροπία για το υπόλοιπο της σεζόν, γιατί έχουμε ακόμα πιο πολύ σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης