Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Μπροστά με δύο πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Μπροστά με δύο πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 17:17

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν κάπως… μουδιασμένα στο παιχνίδι και παρέμειναν χωρίς σκορ για τα τρία, περίπου, πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει προβάδισμα με 0-6 και την Βίτολα να απαντάει στα 7:07’’ με γκολ-φάουλ για το 3-6. Η Μαρίνη στον αιφνιδιασμό έκανε το 3-8 για τον ΠΑΣ, με την Βίτολα να πετυχαίνει τέσσερις ακόμη πόντους στη σειρά και να μειώνει σε 7-8.

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά άστοχος στα πρώτα επτά λεπτά του παιχνιδιού και έβρισκε πόντους μόνο με την Βίτολα, με αυτή την αστοχία να… σπάει από την Σταμάτη, η οποία ευστόχησε σε τρίποντο και έκανε το 10-8, ενώ στη συνέχεια ένα κλέψιμο της Σπυριδοπούλου κατέληξε σε λέι απ της Σταμολάμπρου στον αιφνιδιασμό για το 12-8.

Η Βίτολα από κοντά και η Σταμάτη για τρεις, έκαναν το 17-9 για τον Ολυμπιακό, δίνοντας προβάδισμα οκτώ πόντων στις «ερυθρόλευκες», οι οποίες μετά το άστοχο ξεκίνημα, πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν από τον ΠΑΣ. Κούπερ και Μπλασιέρ μείωσαν σε 17-13, ενώ το τελικό 17-15 για το πρώτο δεκάλεπτο διαμόρφωσε η Χούλη στον αιφνιδιασμό.

Διαβάστε επίσης