Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Ελευθερία Μοσχάτου: Πάτησε γκάζι ο Θρύλος και +18 στο ημίχρονο!

Ολυμπιακός-Ελευθερία Μοσχάτου: Πάτησε γκάζι ο Θρύλος και +18 στο ημίχρονο!
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 14:44

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου, η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε λιγάκι, προς το καλύτερο. Η ομάδα του Ζίμπαρτς, έχοντας το προβάδισμα από νωρίς, στο πρώτο δεκάλεπτο, με μια διαφορά περίπου 7 πόντων, + ή -, προσπάθησε να την αυξήσει και να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. Για να το πετύχει αυτό πάτησε… γκάζι στην άμυνα πρώτα, ενώ προσπάθησε και κατάφερε, σε μεγάλο βαθμό, να ελέγξει τα αμυντικά ριμπάουντ.

Το 36-24 στο 16’ του ματς έδειχνε ότι αν μη τι άλλο, η ομάδα του Ζίμπαρτς είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε τον έλεγχο του σκορ και κρατούσε σε απόσταση ασφαλείας την Ελευθερία Μασχάτου. Απέναντι στην αντίπαλό του, ο Ολυμπιακός έβρισκε πόντους με τον αιφνιδιασμό, με τη Σταμολάμπρου να τρέχει το γήπεδο και να δίνει λύσεις, με εύκολα καλάθια.

Δίελλα και Σύρρα πίεζαν σχεδόν σε όλο το γήπεδο, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των παικτριών της Ελευθερίας Μοσχάτου και δίνοντας κατοχές στον Θρύλο, με στόχο να ανοίξει και άλλο η διαφορά, πριν το ημίχρονο. Αρκετά κλεψίματα, στο γήπεδο όπου έκανε επίθεση ο Ολυμπιακός και άρχιζε την άμυνά του, έδιναν έξτρα κατοχές, λοιπόν, με αποτέλεσμα το 42-24 στο τρίλεπτο πριν το φινάλε. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε πολύ, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αφού οι δύο ομάδες πήγαινα ως εκεί… καλάθι-καλάθι. Στο 46-28 έκλεισε το αποτέλεσμα ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να έχει βάλει πλέον γερές βάσεις, για να πάρει το ματς, έχοντας σημαντική διαφορά 18 πόντων και το πάνω χέρι στην αναμέτρηση!

Διαβάστε επίσης