Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άφαντοι και έκθετοι οι τεχνοκράτες με το… know how

Άφαντοι και έκθετοι οι τεχνοκράτες με το… know how
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 16:29

Πρώτα παίζουν τις ομάδες τους… κορώνα-γράμματα, μετά μας λένε ότι έχουν το… know how και όταν νικάει και παίρνει τίτλους ο Ολυμπιακός, εξαφανίζονται. Η ιστορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Σε μερικές λέξεις. Δεν χρειάζονται και πολλές, εδώ που τα λέμε. Μιλούν οι πράξεις από μόνες τους,.. Εκτέθηκαν για άλλη μια φορά ανεπανόρθωτα, στο μπάσκετ Γυναικών αυτή τη φορά, οι… τεχνοκράτες με το know how. Η διοίκηση που… τα ξέρει όλα… Υποτίθεται.

Ο Θρύλος πέταξε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό, που τα μάζεψε και έφυγε… άρον-άρον από τα Χανιά (σήμερα κιόλας πετούσε…) και οι παραμυθάδες του βόθρου μας έκαναν ανάλυση για το πως ο Ολυμπιακός «υπερτερούσε στα ψηλές». Αλήθεια, οι… τεχνοκράτες δεν το πρόβλεψαν αυτό; Δεν… είχαν υπόψιν τους ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που θέλει καλές ψηλές παίκτριες; Δεν ήξεραν ότι πρέπει να φροντίσουν να έχουν ΓΕΜΑΤΑ ρόστερ και να μην ποντάρουν μόνο σε ομάδες… βασικών (και αυτό με το ζόρι…) για να… χτυπήσουν τίτλους και να προσπαθήσουν να κοντράρουν τον Θρύλο; Δεν έχουν ακούσει για τα απρόοπτα στα αθλήματα, όπως τιμωρίες, τραυματισμούς κλπ. να θωρακίσουν τις ομάδες τους; Να έχουν οι προπονητές/προπονήτρεις λύσεις;

Και το πιο σημαντικό… Που εξαφανίστηκαν ξαφνικά όλοι οι… λαλίστατοι πανηγυρτζήδες; Λαλίστατοι όταν οι ομάδες τους κάνουν καμιά ασήμαντη νίκη, ε; Γιατί κατά τα άλλα…

Βλέπετε, εκεί, στις ασήμαντες νίκες, που δεν κρίνουν και δεν καθορίζουν τίποτα, στην εξέλιξη της σεζόν, βγαίνουν και… αλαλάζουν. Όταν όμως φτάνει η ώρα να κριθούν σοβαρά αποτελέσματα και τρώνε τη μία πίσω από την άλλη τις «αγωνιστικές φάπες» από τον Ολυμπιακό… εξαφανίζονται. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θριαμβεύει, εκεί όπου μετράει, δηλαδή, οι… τεχνοκράτες είναι άφαντοι.

Τι έγινε βρε παιδιά της παραμύθας; Που πήγαν περίπατο εκείνοι με το… know how που μας λέγατε; Τόσο know how είχαν που και στο μπάσκετ Γυναικών μετρούν τη μία ήττα πίσω από την άλλη; Μετρούν τη μία απώλεια στόχου πίσω από την άλλη; Φιγουρατζήδες στις μεμονωμένες νίκες και όταν η μπάλα… «καίει» και κρίνονται τίτλοι, αποτυγχάνουν. Και σιωπούν. Λογικό. Εκεί, στα κρίσιμα, μιλάει ΜΟΝΟ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Διαβάστε επίσης