Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταμολάμπρου: «Ο Ολυμπιακός θέτει πάντα υψηλούς στόχους»

Σταμολάμπρου: «Ο Ολυμπιακός θέτει πάντα υψηλούς στόχους»
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 16:00

Δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στον τελικό του Κυπέλλου σύμφωνα με τη Σταμολάμπρου, η οποία ανέφερε πως η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα.

Η διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και πιστές στο πλάνο των προπονητών, προκειμένου να πάρουν το Κύπελλο, το οποίο ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας στην αρχή της σεζόν.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μία πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα παίζουν πάρα πολύ καλά και είναι καλά κοουτσαρισμένοι από τον coach Δεσποτάκη.

Εμείς πρέπει να παραμείνουμε πίστες το πλάνο των προπονητών, να αξιοποιήσουμε την σημερινή προπόνηση και το σκάουτινγκ και να παρουσιαστούμε σοβαρές και όπως πρέπει αύριο, διεκδικώντας το κύπελλο. Ήταν ένας από τους στόχους μας στην αρχή της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός θέτει πάντα υψηλούς στόχους, επομένως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο αύριο».

Διαβάστε επίσης